sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Ajatuksia

On ollut kiireiset kaksi viikkoa. Olen lukeneut tenttiin, puuhastellut kotona, tehnyt tentin ja aloittanut lukemaan seuraavaan, sovittanut ainakin 20 hääpukua, messuillut, puistoillut, suunnitellut ja tehnyt kaikenlaista muuta pienempää ja isompaa hommaa.

Tekemistä sinänsä riittäisi jo opiskelujen saralla, mutta siihen lapsenhoidon puuttuminen asettaa omat rajansa. Tyttären ollessa hereillä ei lukeminen onnistu ollenkaan, jolloin lukuaikaa on päiväuniajat. Päiväunet kestää lähes poikkeuksetta korkeintaan 2 tuntia. Mutta kun, juuri silloin päiväunien aikaan olisi niin mukava itsekkin hieman rentoutua esim. neuloa tai lukea blogeja tai sitten ihan vaan siivota ja pyykätä. Välillä on siis todella vaikea motivoida itsensä lukemaan tenttikirjoja, mutta kun se olisi pakko! Enää ei olisi niin paljoa jäljellä ja valmistuminen houkuttelisi jo kovasti. Syksyllä toivottavasti helpottaa, kun tyttö aloittaa päiväkodissa ja minä pystyn opiskelmaan täysipäiväisesti. Toivottavasti vain saisimme kivan hoitopaikan järkevän matkan päästä kotoamme.

Olen nyt viikonloppuna käyttänyt aika paljon aikaa myös hääsuunnitteeluun. Niistä en tosin aio täällä sen enempää kertoa, mutta kaikenlaista järkkäilyä on niidenkin saralla tehtävänä. Tykkään kovasti kaikenlaisesta suunnittelusta ja tuntuu, että olen pääsemässä hyvin vauhtiin tässä hommassa :) Heh, vaikka jokin aika sitten en olisi voinut edes kuvitella, että me pitäisimme häät.. Teemanahan meillä on pitää läheisille ihmisille rento kesäjuhla.

Tällaisia mietteitä on nyt ollut, kuvaaminen on nyt ollut minun taidoillani mahdotonta, harmaus on käsinkosketeltavaa. Voi, kuinka jo odotan kevätaurinkoa!

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Löysitkö useiden sovitusten jälkeen itsellesi hääpuvun? :)

Marika kirjoitti...

En ole vielä löytänyt, mutta nyt ainakin tiedän minkä tyylisen haluan ja millaista en ainakaan :)